Din tannlege i Bergen

Din tannhelse er viktig for oss

Trenger du tannlege i Bergen? Hos Tannhelsehuset Bergen har vi stort fokus på at du som pasient får behandling av ypperste kvalitet. Vårt meget dyktige team av tannleger og pleiere vet hva som skal til for å gjøre ditt tannlegebesøk i Bergen komfortabelt. Vi har lang erfaring med tannlegeskrekk og jobber alltid sammen med pasienter for å bidra til en positiv opplevelse hos tannlegen.  Våre spesialister dekker alle typer tannlegebehandling, slik som tannpleie, tannfylling, rotfylling, kroner, bro, trekking av tenner, visdomstenner, tannimplantater, protester og periodontitt.

Akutt?
Ring oss

Hva trenger du
hjelp med?

tannhelsehuset bergen tannlege
Viktig

Tannlegeskrekk

Mange sliter med å gå til tannlegen, og det å ha tannlegeskrekk (odontofobi) er vanligere enn man skulle tro. Vi gjør det vi kan for at du skal føle deg…
Les mer
Nyttig

God behandling krever godt utstyr

Vi sørger alltid for at vi holder oss faglig oppdatert og hele tiden følger den teknologiske utviklingen ved valg av utstyr.
Les mer
periodontitt bro
tannlege i bergen tannfylling

Vi er din tannlege i Bergen

Takket være vår brede erfaring og hyggelig tannleger, har vi blitt en foretrukken tannlege i Bergen for mange pasienter. For oss er din opplevelse avgjørende og vi strekker oss langt for å gjøre behandlingen så skånsom og hyggelig som mulig. At du som pasient blir fornøyd er vår fremste motivasjon. Derfor firer vi aldri på kvaliteten, verken hos våre tverrfaglige ansatte eller med utstyret vi bruker. 

Som en av Bergens fremste tannlegeklinikker, er det viktig for oss at vi lytter, forklarer og tar hensyn til dine ønsker som pasient. Du som pasient skal alltid stå i fokus. 

Som din tannlege i Bergen fokuserer vi på:

  • Å forstå deg og dine behov, både før, under og etter behandlingen. 
  • At behandlingen skal være smertefri og behagelig. Å gå til tannlegen behøver ikke å
  • være vondt. 
  • Vårt mål er at du blir så fornøyd med behandlingen at du vil anbefale oss til dine venner og familie. 
  • At du mottar den beste tannlegebehandlingen i Bergen, med toppmoderne utstyr og dyktige ansatte som brenner for tannlegefaget. 

Dyktig tannlege i Bergen

Hos Tannhelsehuset Bergen gjør vi tannhelse enkelt. Vårt tverrfaglige team av tannleger, spesialister og tannpleiere er her for å tilby alle behandlingene du trenger for en god tannhelse. 

Enten du ønsker et penere smil, få akutt tannbehandling, tannregulering, behandling av alvorlige tannkjøttsykdommer, eller erstatte ødelagte tenner, har vi fagkunnskapen og utstyret som skal til. 

Undersøkelse hos tannlege i Bergen

Vi anbefaler at du går til jevnlige undersøkelser hos tannlege eller tannpleier i Bergen. På den måten kan vi avdekke begynnende problemer før de blir alvorlige. Dette bidrar både til å forebygge sykdom og plager, men gjør også behandlingen du trenger mindre omfattende og inngripende. 

Vi møter deg på dine premisser og sørger for at din tannhelse er i fokus. 

Tannpleie i Bergen

En skikkelig rengjøring og rens av tennene fjerner bakteriebelegg tannbørsten ikke klarer. Med moderne rengjøringsteknikker og utstyr som AirFlow kan vi også fjerne misfarging fra kaffe og te på en skånsom måte. Tannpleier vil også kunne avdekke skader og hull tidlig, slik at du kan få nødvendig behandling på et tidlig stadium. 

Vi tilbyr tannpleie i Bergen som skal være fullstendig smertefri, behagelig og utført av dyktige tannpleiere med lang erfaring. 

Tannlege med toppmoderne utstyr i Bergen

Utviklingen på tannlegefronten har kommet langt. Å gå til tannlegen behøver ikke lenger å være ubehagelig eller vondt. Takket være moderne teknisk utstyr kan vi tilby smertefri behandling og gode resultater.

Tannlege i Bergen som lytter og forstår

Dessverre har tannlegeskrekk blitt et folkehelseproblem som opptil 20% av befolkningen lider av. Mange unngår tannlegen på grunn av dårlige erfaringer eller frykt som det er vanskelig å sette fingeren på. Som tannlege i Bergen har vi stort fokus på at din opplevelse skal være smertefri, men også på at du skal føle deg ivaretatt og trygg gjennom hele behandlingen. Derfor lytter og tilrettelegger vi alltid for deg som pasient. 

Våre hyggelige og forståelsesfulle ansatte vet hva som skal til for å gjøre opplevelsen i tannlegestolen best mulig. Det er faktisk mulig å komme over tannlegeskrekken, men det krever forståelse hos din tannlege.

tannlege i bergen rotfylling visdomstenner
tannlege i bergen - tannhelsehuset bergen

Fyllinger

Dette er den vanligste behandlingen hos de med hull i tennene. Boring og fylling av hull kan utføres helt smertefritt med lokalbedøvelse. Boring og fylling må gjøres på et tidlig stadium, før skaden blir for stor. Derfor er det viktig at du kommer til jevnlige undersøkelser hos din tannlege i Bergen, slik at vi kan avdekke og reparere skadene tidlig. Forebygging er alltid å foretrekke.

Rotfylling i Bergen

Rotfylling er et begrep som kan høres skummelt ut for mange, men behandlingen kan faktisk være helt smertefri, selv om den er tidkrevende. En rotfylling utføres når nerven under tannen har tatt skade eller fått betennelse. Inngrepet fjerner nerven til tannen, før kanalen fylles inn med et spesielt materiale. Rotfylling kan være et gunstig alternativ til å trekke tannen. 

Plager visdomstannen deg? 

Visdomstennene bryter gjerne frem i 17 – 18-årsalderen, men de kan også dukke opp senere. Dette kan by på problemer, fordi visdomstennene vil frem selv om de øvrige tennene har tatt opp plassen. En visdomstann som ikke klarer å bryte frem kan by på problemer i form av infeksjon, karies, betennelse i tannrota og i sjeldne tilfeller svulst eller cyster. I slike tilfeller kan det være nødvendig å trekke visdomstannen. Vi gjør alltid vårt beste for at behandlingen skal være smertefri. 

Tannimplantat i Bergen

Selv om du mister en eller flere tenner kan disse i mange tilfeller erstattes av tannimplantat. Dette er en titanskrue som opereres inn i kjevebenet. Når denne er grodd fast kan vi feste tannkrone, bro eller protese til denne skruen. Enten du har behov for ett implantat eller komplett utskiftning av alle tennene, kan et tannimplantat være et godt alternativ. Dette er en meget veldokumentert behandling, men visse sykdommer og tilstander utelukker tannimplantat.

Tannprotese i Bergen

Vi tilbyr tannproteser som et alternativ for manglende tenner. Dette er en meget rask og enkelt alternativ for deg som enten trenger midlertidige tenner mens du venter på implantat, eller som av ulike grunner ikke kan få dette. Hos Tannhelsehuset Bergen tilbyr vi både delproteser og helproteser som dekker de fleste behov. 

Tannlege i Bergen du kan stole på

Når du skal velge tannlege i Bergen er det flere ting som skal falle på plass. Vi jobber hardt for å være tannlegen du kan stole på, hver gang. Vi vet at du ønsker god kvalitet, kort ventetid, forståelse og ansatte som lytter til deg. Dette er verdiene vi setter fremst og som er styrende for alt vi gjør. Til syvende og sist ønsker vi alltid at du skal forlate tannlegen med et smil om munnen. 

Menu
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter